torsdag 5 juli 2007

1 å r s väntan är över \o/

Kan inte fatta det. Idag är det slutbesiktning kl 11! Gissa om vi längtar?! Nästan så man borde fira med lite bubbel ikväll :D Tänk att för bara ett år sen började denna resa :) Hjälp så avlägset det kändes då. Minns när vi satt på Gran Canaria och planerade och hade oss men ändå så gick det inte riktigt in. Det är faktiskt knappt vi fattat det än och nu är ju vi ändå snart klara. Tokigt men ack så kul!

Nu börjar ju jobbet med trädgården. Trädäck skall byggas iår är det tänkt men längre än så lär vi ju knappast komma (tror jag) Ev. att vi hyr in någon som kan hjälpa oss med planeringen av trädgården då varken jag eller gubben har något direkt intresse av att idka trädgårdesskötsel. Men än känns det iaf väldigt tveksamt, vi får se helt enkelt.

Men däremot letar och jagar vi en grävmaskinsnisse som kan grovplanera vår jordhög, skulle kommit en igår och kikat på tomten men han varken dök upp eller hörde av sig, trevligt intryck -_- Ingen som känner en?

Hörs senare!

/J

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till inflytten, tycker nästan synd om er som kommer att få lida av vårat bygge nästa vår.

Unknown sa...

Gratulerar!

Jag är inte avundsjuk ;-)

Vad var det för present föresten?

Jennie sa...

Johan - Tack :-) Äsch det blir säkert ingen fara och vi lär ju ha vanan inne hehe.

Patrik - Ahh snart är det ju eran tur, såg att de minsann snickrade inne hos er idag :-)

Vi fick ett litet "trädgårds set" :-)

Anonym sa...

Hej Jennie,

Grattis till inflytten. Hoppas besiktiningen gick bra idag. Vi är bara lite avundsjuka, vi har ju 1 år kvar innan vårt är klart.

Angående jordhögen så prova att kontakta Jacobssons Maskinstation i Dagstorp, finns på www.dagstorp.com eller 046-771520.

Hälsa familjen!

Mvh
Niklas & Lotta Gelkner i Södervidinge